Sredstva od reprezentacije preusmjerena za opremanje vrtića u OŠ “Mihailo Žugić” u Odžaku

Saopštenja 30 Dec

Rudnik uglja AD Pljevlja, u susret novogodišnjim i božićnim praznicima, troškove planirane za reprezentaciju i reklamne materijale povodom praznika, opredijelio je za opremanje  prostorija novootvorenog vrtića u OŠ “Mihailo Žugić” u Odžaku.

Naime, 1. oktobra 2016.godine, u okviru projekta “Svi u vrtić”, počelo je sa radom odjeljenje vrtića u OŠ “Mihailo Žugić”, za koji se prijavilo 25 polaznika.

Uvažavajući činjenicu da se osnovna škola nalazi u Ožaku, na periferiji Pljevalja, odnosno osam kilometara od grada, opredijeli smo se da ove godine obradujemo mališane  iz toga naselja i donacijom od 3.000 eura pomognemo u opremanju prostorija u kojim borave mališani uzrasta od tri do pet godina.  Među polaznicima ima i djece sa posebnim potreba, pa vjerujemo da će ova skromna donacija doprinijeti animaciji i učenju polaznika.

Na ovaj način, RUP već drugu godinu za redom, umjesto koktela i reklamnih materijala, opredjeljuje sredstva za one kojima su ista neophodna, a prošle godine sredstva su preusmjerena za opremanje Opšte bolnice Pljevlja - radiološkog odjeljenja neophodnim inventarom, obnovu čekaonice u objektu laboratorije, kao i sanaciju mokrih čvorova na hirurgiji.

 

Izvršni direktor RUP-a