Састанком пословодства са руководством подружнице пензионера Рудника угља АД Пљевља почело обиљежавање Дана рудара

Saopštenja 21 Sep

Дан рудара обиљежава се 24. септембра, а у оквиру обиљежавања овог важног датума посебно за Пљевља реализују се бројне манифестације и акције. Састанак пословодства и репрезентативних синдиката са руководством подружнице пензионера Рудника угља А.Д.Пљевља традиционално отвара свечане дане у руднику.

У клубу пензионера Рудника угља АД Пљевља увијек влада ведра атмосфера. Ту бораве радници рудника који су читав свој радни вијек дали за ову веома важну компанију за Пљевља, али и за Црну Гору. Састанак је почео минутом ћутања у част рудничких пензионера који су преминули између два празника.

Поздравним говором пензионерима се обратила савјетница за правна питања Рудника угља АД Пљевља Славица Батизић, а исте је посјетио и вд извршног директора Ален Штулић.

Предсједник подружнице пензионера Рудника угља АД Пљевља Мирослав Клачар, казао је да сваке године на овај датум креће прослава Дана рудара из клуба пензионера.

-Сви знамо да је ово и центарт и ослонац свих дешавања у Руднику угља. Да не би дужили хвала свима који су данас дошли овдје да присуствују – поручио је Клачар.

У име пословодства Батизић је истакла  да су пензионери Рудника угља чврст темељ ове компаније.

-У сваком послу најбитније је бити човјек. Поздрављам моје драге пензионере који и даље припадају овој компанији, о којима ћемо да мислимо, то вам обећавам док сам ја у компанији. Трудићу се сваки захтјев понаособ да анализирам,  да помогнем колико је у мојој моћи, а мисли да могу да урадим као што сам и мало прије рекла. Ова компанија послује позитивно захваљујући вашим резултатима. Ви заслужујете да будете достојно примљени у све канцеларије ове зграде и да вам сви изађу у сусрет и ја исто тако увијек ћу вам бити на располагању – поручила је Батизић.

Након поздравних ријечи, у пријатној и пријатељској атмосфери, дружење је настављено уз евоцирање успомена о компанији и постигнутим резултатима.