Саопштење за јавност: Испорука угља радним данима и суботом

Saopštenja 9 Sep

Рудник угља АД Пљевља обавјештава све грађане општине Пљевља да ће вршити испоруку угља са класирнице Догање (Сепарација) сваког радног дана и суботом у редовном радном времену.

Међутим, уколико буде потребе, истичу из Рудника, купљени угаљ ће бити испоручиван и у продуженом термину, а све у циљу правовремене и ефикасне дистрибуције угља, при чему ће се водити рачуна да сваки заинтересовани грађанин буде задовољан услугом и квалитетом производа.

Из Рудника су саопштили да су услугу превоза угља и ове године обезбиједили у режији ове компаније за све купце на територији града, и то на удаљености до 5 км од погона у Догањама.

Они су апеловали на све грађане да се благовремено јаве за преузимање угља код отпремача у циљу прецизног евидентирања на списак на основу којег ће се вршити реализација услуга, наглашавајући да се, приликом посјете Сепарацији, поштују прописане здравствене препоруке и мјере.

Извршни директор компаније Милан Лекић изјавио је да ће Рудник угља, као друштвено одговорна компанија, увијек водити рачуна о интересима грађана Пљеваља, преузимајући све неопходне и предвиђене активности и по овом питању.

„Интереси наших грађана су на првом мјесту, због чега смо донијели одлуку да продужимо рад суботом, али и радним данима, како бисмо испоштовали све њихове захтјеве и потребе, и испоручили квалитетан угаљ нашим суграђанима. Искористио бих ову прилику да информишем јавност да ћемо у октобру мјесецу, на основу претходно прибављених потврда, подијелити помоћ у износу од једне тоне пензионерима, социјално угроженом становништву, вјерским заједницама и појединим невладиним организацијама попут Зрачка наде“, саопштио је Лекић.