Rudniku uglja nagrada Unije poslodavaca Crne Gore

Saopštenja 20 Dec

Naša Kompanija ovogodišnji je dobitnik Priznanja za napore uložene u inkorporiranje principa društvene odgovornosti u poslovanje za 2018. godinu.

U okviru konferencije „Jaka privreda – uspješna Crna Gora“,  održana je svečana ceremonija na kojoj je Unija poslodavaca Crne Gore dodijelila Nagrade za društveno odgovorno poslovanje (DOP)“ - 2018. godinu. Dodjela Nagrada za DOP je događaj koji UPCG organizuje već petu godinu zaredom, sa ciljem da promoviše I nagradi kompanije koje u svom poslovanju  imaju uključenu društvenu odgovornost.

Na svečanosti održanoj u hotelu Hilton, dodijeljene su nagrade za mala, srednja i velika preduzeća I to u kategorijama: briga za zaposlene,  briga za životnu sredinu, I briga za zajednicu.  Glavni kriterijumi na osnovu kojih su dodjeljivane nagrade su održivost, inovativnost i ostvareni uticaj na sve uključene strane.

Svečanosti na kojoj su ovogodišnjim laureatima Unije poslodavaca dodijeljene nagrade za DOP, prethodila je dodjela Priznanja za napore uložene u inkorporiranje principa društvene odgovornosti u poslovanje čiji je dobitnik kompanija Rudnik uglja AD Pljevlja. Izvršnom direktoru Slavoljubu Popadiću priznanje je uručila generalna sekretarka UPCG Suzana Radulović. Popadić je ovom prilikom naglasio da će I u narednom periodu Rudnik uglja nastaviti da pomaže razvoj lokalne zajednice u svim segmentima I na taj način stvarati još bolje uslove za život građana Pljevalja.

Svečana ceremonija dodjele godišnjih nagrada Unije poslodavaca održana je u okviru konferencije „Jaka privreda – uspješna Crna Gora“, koju su organizovale UPCG i Međunarodna organizacija rada (ILO).

 

 

 

                                                                                             Informativna služba RUP