Rudnik uglja donirao 70 000 eura za organizaciju MOSI

Sponzorstva i donacije 5 Jul

 

Danas je u kabinetu predsjednika opštine Pljevlja potpisan ugovor o donaciji 70 000 eura Rudnika uglja AD Pljevlja za organizaciju 54. MOSI. 

–  Na naše zadovoljstvo Rudnik uglja je prepoznao našu ambiciju i naše napore da u jednom velikom zahvatu saniramo i adaptiramo atletsku stazu na gradskom stadionu i pomoćne terene, ali u ovom slučaju se radilo o direktnoj pomoći Rudnika uglja za adaptaciju i za radove na atletskoj stazi na zadovoljstvo svih  sportista grada i svih sugrađana.  Naravno kao i u mnogim prethodnim prilikama ni ova sveobuhvatna akcija grada nije mogla proći bez Rudnika uglja koji se pojavio kao naš zlatni sponzor i kao najveći donator koji je uložio 70 hiljada eura u ove  radove i mi smo na tome zahvalni. Zahvaljujem se takođe i ostalim sponzorima koji su nam pomogli. Na prvom mjestu je kompanija Gradir Montenegro, Prva banka Crne Gore, preduzeća Ving, Monting, Veleteks  Slavija komerc i ostalima koji su nam pomogli u što boljoj organizaciji igara – rekao je predsjednik opštine Pljevlja Mirko Đačić poslije potpisivanja ugovora.

Izvršni direktor Rudnika uglja Slavoljub Popadić je rekao da je menadžmentu Rudnika bilo zadovoljstvo što su imali priliku da pomognu jednu sjajnu manifestaciju a posebno što su učestvovali u adaptaciji tartan staze koja je dala stadionu potpuno drugu dimenziju koji sada izgleda još ljepše nego što je izgledao.

– Ako je do skoro stadion bio među najljepšim danas je sigurno i najljepši u Crnoj Gori, mi u Rudniku smo zadovoljni i jako nas raduje da smo dio ozbiljne priče oko MOSI. Zahvaljujemo i opštini što je prepoznala najbolji način pomoći odnosno sponzorstva kroz izgradnju tartan staze i kroz druge aktivnosti koje ćemo zajedno tokom igara pomoći da se odrade na najbolji mogući način – rekao je Slavoljub Popadić

 

                                                                                                      Izvor: PVPortal