Program obilježavanja Dana Rudara 24. septembar i 63 godine poslovanja RUP

Saopštenja 19 Sep

Aktivnosti  koje  će  se  sprovesti  do 24. septembra  2015. godine:

 

20. septembar 2015. godine (nedjelja) – od 8 do 14 časova održaće se Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi, u organizaciji Kluba dobrovoljnih davalaca krvi Rudnika uglja, u prostorijama Centra za transfuziju krvi Opšte bolnice Pljevlja.

21. septembar 2015. godine (ponedjeljak) - Tradicionalni šahovski turnir između ekipa Saveza slijepih Crne Gore i Rudnika uglja A.D. Pljevlja. Turnir će se održati u Sali Doma rudara Rudnika uglja A.D. Pljevlja, sa početkom u 12 časova.

23. septembar 2015. godine (srijeda) – u 11 časova tradicionalna posjeta Poslovodstva i reprezentativnih sindikata Podružnici penzionera Rudnika uglja A.D. Pljevlja, u prostorijama Kluba penzionera.

24. septembar 2015. godine (četvrtak) Svečana sjednica Odbora direktora Rudnika uglja A.D. Pljevlja, sa početkom u 12 časova, u Sali Skupštine opštine Pljevlja.

U toku Svečane sjednice obratiće se Poslovodstvo Rudnika uglja A.D. Pljevlja, a potom će biti uručene nagrade najboljim radnicima Rudnika, zatim odluke predstavnicima humanitarnih i drugih organizacija o dodjeljenjim novčanim pomoćima i pomoćima u uglju, odnosno 600 tona komadnog uglja sa prevozom, kao i odluke o sponzorstvima, donacijama i pomoćima sportskim klubovima, ustanovama iz oblasti zdravstva i obrazovanja. Tokom programa biće prikazane dvije prezentacije - o Rudniku uglja A.D. Pljevlja i o najboljim radnicima u periodu između dva praznika.