Penzioneri obilježili Dan Rudara

Saopštenja 23 Sep

U Klubu penzionera RUP, upriličeno je druženje penzionera  i poslovodstva naše Kompanije povodom Dana rudara.  Toplu dobrodošlicu na samom početku druženja poželio je predsjednik udruženja gdin Drago Borović uz čestitke što i ove godine kao i do sada članovi menadžmenta odvoje posebno vrijeme za bivše radnike Rudnika uglja.

Prisutnim penzionerima u ime poslovodstva Kompanije obratio se izvršni direktor, Slavoljub Popadić.

Gdin Popadić je istakao da: „Ove godine Dan rudara dočekujemo u svijetlu dogovora o gradnji Bloka II TE Pljevlja. Penzioneri kao uzorni radnici u prethodnim decenijama, su svjesni koliko je naš Rudnik vezan za TE Pljevlja. Uspjeli smo naći model koji je održiv finansijski i organizaciono, što znači da će i narednih 40 godina naša Kompanija poslovati stabilno, što je za nas danas dobra vijest“.

Čast što danas zajedno sa penzionisam rudarima može da slavi Dan rudara iskazao je i predsjednik Sindikalne organizacije RUP Miloš Obrenić . „Pohvalno je što poslovodstvo RUP pridaje važnost penzionerima. Penzioneri kao i sadašnji radnici treba da budu posebno srećni što ovih dana možemo da očekujemo početak gradnje Bloka II TE Pljevlja, koji je bitan za dalje egzistiranje svih Pljevljaka“ rekao je gdin Obrenić.

Druženje penzionera i poslovodstva nastavljeno je uz pozitivno raspoloženje.

Informativna služba RUP