Лекић уручио донацију Исламској заједници; Османагић: Рудник угља нас је помогао више него икада раније у прошлости

Saopštenja 14 Jun

Извршни директор Рудника угља АД Пљевља, Милан Лекић, уручио је данас представницима Меџлиса Исламске заједнице Пљевља, главном имаму Фериду ефендији Османагићу и имаму Еролу ефендији Колићу, путничко моторно возило Duster COMFORT 1.5 Blue dCi 115 4x4, произведено 2020. године.

Тим поводом Лекић је изразио задовољство што је имао прилику да испред компаније уручи ову вриједну донацију.

„Рудник угља је друштвено одговорна компанија која помаже све вјерске заједнице. Штавише, наша мисија и обавеза је да помогнемо све друштвене актере у складу са нашим могућностима. Актуелно руководство је, на обострано задовољство, помагало Исламску заједницу у више наврата. Ово возило ће, вјерујемо, олакшати свакодневне обавезе и активности које представници Исламске заједнице имају, и то је нешто што нас радује“, рекао је он.

С друге стране, Османагић је изразио захвалност Одбору директора и извршном директору компаније на свему што су учинили за Исламску заједницу у протеклом периоду.

„Дугујем захвалност Руднику угља у име Исламске вјерске заједнице, у своје лично име и у име реиса Фејзића. Ова вриједна донација је била пријеко потребна и заиста ће послужити у праве сврхе. Возило ћемо предати Мешихату Исламске заједнице у Црној Гори, док ће сви одбори на подручју Исламске заједнице у Црној Гори моћи да користе ово возило“, саопштио је Османагић и додао да је Исламска заједница изузетно задовољна односом Рудника угља, истичући да ово није прва донација коју је Рудник упутио, те да је, у више наврата, Рудник помагао Исламску заједницу као никада до сада у прошлости.

На крају, Османагић је уручио Лекићу захвалницу Мешихата Исламске заједнице у Црној Гори за допринос и сарадњу који су остварени са нашом компанијом.