Лекић испунио обећање: Рудник угља понудио породици Машовић једно радно мјесто у компанији

Saopštenja 22 Dec

Данас је извршни директор Рудника угља АД Пљевља, Милан Лекић, угостио Енсара и Абелу Машовић, чија је борба против раздвајања дјеце одјекнула у јавности.

Хранитељска породица Машовић је, у једној пријатељској атмосфери, упознала извршног директора са незавидном ситуацијом у којој се налазе.

Тим поводом Лекић је саопштио да је Рудник угља, као друштвено одговорна компанија, спремна да им изађе у сусрет.

"Претпостављајући да је основни аргумент за којим посежу надлежни државни органи тај што нисте обоје у сталном радном односу, одлучили смо да прекинемо ову агонију у којој се налазите и да понудимо, једном од вас двоје, радно мјесто у нашој компанији у складу са вашом стручном спремом. Вјерујем, на тај начин бисмо помогли коначном рјешавању овог питања и уклонили сва евентуална ограничења која су се испријечила пред вашом породичном срећом", саопштио је Лекић породици Машовић.

Лекић је опредијелио и новогодишње поклон пакетиће за дјецу, међутим Енсар и Абела Машовић, након што су се захвалили на разумијевању ситуације у којој се налазе, срдачном гостопримству и понуђеној помоћи, су позвали извршног директора да буде њихов гост и да лично, у њиховом породичном дому,  дјеци уручи предвиђене поклоне.