Janjušević: Toplifikacija grada, šansa za bolji položaj radnika i unapređenje poslovanja DOO “Grijanje” Pljevlja

Saopštenja 8 Oct

- Predstojeći projekat toplifikacije "za čista i topla Pljevlja", pored benifita iz oblasti zaštite životne sredine  dovešće do boljeg statusa DOO "Grijanje" ili preduzeća koje će vršiti poslove snabdijevanja. To je velika šansa za postojeće radnike Grijanja u smislu poboljšanja njihovog statusa, uslova rada i kontinuirane isplate zarada, ali i novih radnih mjesta.

- Do momenta izgradnje toplovoda Rudnik uglja će uredno i kontinuirano vršiti isporuku uglja za sve građane Pljevalja. Odbor direktora je u potunosti posvećen ispunjavanju svih obaveza, a naročito onih koje se tiču učešća u lancu zadovoljenja javnog interesa građana u zimskom periodu. 

- Gašenje kotlarnice u Skerlićevoj, ne znači gašenje radnih mjesta, već novu šansu za postojeće i nove zaposlene, njihovu egzistenciju i stabilnost.

-Uvjeren sam da će isporučilac toplote i lokalna uprava u organizaciji isporuke toplotne energije iznađi najbolji model u kome će svakako uračunati angažman postojeće radne snage, ali i u zavisnosti od potencijala otvoriti prostor za nove. 

- Do momenta puštanja u rad toplovoda iz TE Pljevlja, Rudnik će biti na visini zadatka, a Odbor direktora će sa posebnom pažnjom pratiti realizaciju svih obaveza, a naročito onih od čijeg ispunjenja zavisi toplota za sve građane Pljevalja.